Årsmøte 2015

Innkalling til årsmøte i Strand KK onsdag 25. feb. 2015 kl. 19.00

I samsvar med §6 i Strand Kajakk-Klubbs vedtekter er alle medlemmer innkalt til til Årsmøte. 

Dagsorden:

  • Sak 1: Godkjenning av innkalling og årsmøterepresentanter.
  • Sak 2: Godkjenning av dagsorden.
  • Sak 3: Årsberetning 2014.
  • Sak 4: Regnskap 2014 med revisjonsberetning.
  • Sak 5: Budget 2015.
  • Sak 6: Behandling av Strand KK's vedtekter i henhold til NIF's lovnorm 
  • Sak 7: Behandling av innkomne forslag. Frist for innlevering av forslag er onsdag 18. februar 2015. Forslag sendes pr. epost til skkmedlem@hotmail.com.
  • Sak 8: Valg. Frist for å foreslå kandidater til styret er satt til onsdag 18. februar 2015. Kontakt valgkomiteens leder Jan Traaseth på tlf 901 73 014. 


Styret oppfordrer medlemmene til å delta på årsmøtet dette er en en fin anledning til å få informasjon om klubbens styre og stell og å gi tilbakemelding på det man måtte være opptatt av. For å være stemmeberettiget må man ha betalt årskontingent for 2015. 

Vel møtt!

Med vennlig hilsen Styret i SKK

Årsmøtet avholdes den 25.02.2015

Det informeres om at årsmøtet 2015 skal gjennomføres Onsdag 25.03.2015

Tidspunktet er kl 19:00 i andre etasje på klubben

Endring av klubbens vedtekter

Til informasjon og forberedelser før Årsmøtet har klubben gjort tilgjengelig forslag til ny lov 

Følg denne linken Forslag nye lover/vedtekter


Støtte til treningsutstyr for barn og unge

Vi har blitt tildelt 16.000 kr av Danske Bank.

Tildelingen av de 16.000 kr gjør at vi kan gå til innkjøp av utstyr som er bedre tilpasset unge. Dette betyr at vi skal kjøpe en spesial lagd maskin for å styrke padletaket, veldig like "bråsterk" som mange skiløpere er kjent med.


Morten Minde

Morten nr. 5 i U23 VM

-Et bra løp på en ok dag, var Morten Mindes vurdering av sitt VM-løp på Oklahoma River i går fredag 26. sept. Ungareren Balazs Havas (20) utklasset resten av feltet og vant med et drøyt minutts margin.

-En utrolig verdig vinner, sa Morten som ergret sitt litt over at en del uenighet og stress i forfølgergruppen kanskje ødela mulighetene deres da ungareren så sitt snitt til å stikke. -Inn til siste overbæring var jeg litt nølende og mistet en viktig posisjon. -Jeg måtte ha vært fremst på overbæringen skulle jeg hatt noen mulighet på medalje. -Men dette var bra, noen ganger klaffer alt og noen ganger holder det ikke helt inn.

Morten er blitt en meget erfaren maratonpadler og høster internasjonal annerkjennelse for sin opptreden i feltet. En stolt klubb sender en hilsen bortover og ønsker lykke til i resten av mesterskapet. I dag lørdag 27. sept. Er det Mathias som skal ut i sitt VM-løp i seniorklassen. Det blir spennende folkens.

Maraton-VM

Morten og Mathias klare for Maraton-VM i USA!

Helgen 26-28. september arrangeres årets VM i maratonpadling i Oklahoma i USA. Strand-padlerne Morten Minde (Gull i årets EM i U23) og Mathias Hamar (Bronse i årets EM i seniorklassen) er blant dem som er tatt ut på det norske laget. Morten skal først ut i U23 på fredag 21:45 norsk tid der distansen er 26km fordelt på 7 runder med 6 overbæringer. Lørdag er det Mathias sin tur i seniorklassen kl. 21:45 norsk tid. Han skal padle 30km fordelt på 8 runder med 7 overbæringer. Så på søndag 28. kl. 19:30 norsk tid kjører Morten og Mathias sammen i K2 på distansen 30km. Detkommer til å bli fantastisk spennende. Du kan følge løpene på arrangørens live streaming

Vi sier lykke til Morten og Mathias og gleder oss til å følge løpene.