Kajakker til folket!

Kajakker til folket!

Gjennom et satsningsprosjekt finansiert av Gjensidigestiftelsen får vi realisert et prosjekt vi lenge har drømt om! Målet med den omfattende investeringen i utstyr er å skape et godt og rimelig alternativ for alle som vil ha tilgang til sjøen. Denne leveransen fokuserte litt ekstra på barn og unge. Samtidig har vi oppgradert båtparken med kajakker tilpasset tur og mosjon for voksne og eldre tidligere i 2018.

Deling er fremtiden, det er ikke behov for at alle skal ha en kajakk liggende i hagen. Ved å bli medlem hos oss får du tilgang til kajakker, årer og vest når du måtte ønske. Du slipper transporten av kajakken på taket av bilen for å padle, den ligger klar rett ved vannet omgitt av flotte turmuligheter.

Beskrivelse av prosjektet og klubben:

Strand KK ønsker å legge tilrette for et så bredt padlemiljø som mulig for konkurranse, tur og mosjonist padlere i alle aldre. Hovedsatsingen er likevel på konkurransepadling med spesiell vekt på utvikling av yngre utøvere. For en kajakk-klubb betyr dette et vidt spenn i fokus og i båt-typer. Fra stødige kurs-kajakker til den aller smaleste og raskeste konkurranse-kajakk har klubben et assortement tilgjengelig for ethvert medlem. For oss er det viktig at de som ønsker friluftsliv, rekreasjon og forbedret helse skal kunne finne sin type kajakk og et miljø hos oss, på lik linje med barn og unge som har ambisjoner om å møte venner, trene og mestre nye utfordringer hver gang.

Dette er listen:

11 Nye caostline

5 Nye Nelo Viper 55

5 Nye Nelo Barnebåter

4 Nye Nelo Classic racer

2 Nye Nelo Viper 46

1 Ny Nelo k2 racer

Vi retter en stor takk til Gjensidigestiftelsen!