Tips til kajakk-foreldre

Påmelding til stevner:

- Registrer dere her https://racemanager.no/ for deltakelse i Norgescup.

- Normalt sendes det ut varsel om frist for påmelding til alle stevner/samlinger, om du ikke mottar varsel kan dere melde ifra til skkmedlem@hotmail.com

Før avreise til stevner/samlinger:

- Er kajakk, vest og åre bundet på tilhenger? Før konkurranser/samlinger pakker vi tilhenger på torsdager kl 19.00 (dagen før avreise) om ikke annet er gitt beskjed om. Da vil du kunne få bistand i valg av kajakk, åre og hvordan kajakken skal stroppes fast.

- Pakkeliste stevner: Luftmadrass - ikke bredere enn 90 cm pga liten plass i klasserommene, Laken, Pute, Sovepose (eventuelt dyne), Håndkle, Toalettsaker , Treningstøy, Nok varmt tøy - superundertøy eller ull, dette er viktig også om sommeren, Ullsokker / nok sokkeskift, Vann/vindtett jakke, Lue, buff (selv om sommeren), Liten bag/sekk å ha stevnetøy i når de forlater skolen (viktig å ha med seg skift med varmt tøy til stevnet), Slippers eller crocks, Jobbebukse/genser - behagelig tøy, Drikkeflaske. Husk gnagsårplaster eller allergimedisiner! God tur :D

- Husk Matpakke til reisedagen: På stevnet/samling står arrangør eller Strand for mat, husk å oppgi eventuelle allergier til leder/trener.

Padling alene: Padling er en lavrisiko idrett. Få skader og situasjoner der barna kan skade seg. I løpet av kort tid vil de få opplæring i å redde hverandre og et velt er udramatisk. MEN, vi krever redningsvest og at barna samles for å trene/padle utenom satte treningstider. Vi oppfordrer selvsagt til mer aktivitet og padling utover satte tidspunkter. Mer padling og aktivitet er bare hyggelig! Dersom det er vanskelig å koordinere oppmøtetidspunkt i mellom barn/unge, kan foreldre bli med i "følgekajakk" og ta del i turen/treningen.

Bruk av treningsrommet: barna skal ha godkjenning av sin trener for å trene alene i vektrommet, men under deres tilsyn er dette selvfølgelig ok.

27.04.2018