GRATIS MAMMA-PADLING

GRATIS MAMMA-PADLING

GRATIS MAMMA-PADLING Alle mødre som har barn på nybegynnerkurset, og som selv har lyst til å prøve kajakk, tilbys uforpliktende gratis prøvepadling (tre økter) mens barna er på vannet.

Les mer
BÅTPLASS, VENTELISTE

BÅTPLASS, VENTELISTE

Venter du på å få båtplass? Vi ajourfører ventelisten, og ber alle som venter på å få båtplass om å sende klubben en melding. Vi trenger å vite hva slags type kajakk du har (hav, tur, race, surf ski) og omtrentlig bredde og vekt. Send til post@skk.no Vi minner samtidig om at alle som har kajakk på klubben MÅ merke kajakken tydelig med navn. Dette gjelder uten unntak. Kajakker som ikke har tydelig merking vil bli fjernet fra klubben.

Les mer
Uttakskriterier U16, U18, U21 og U23 sprint  2023

Uttakskriterier U16, U18, U21 og U23 sprint 2023

FRA NPF: Sesongens store mål for aldersbestemte klasser er å få utøvere som kan kvalifisere seg til internasjonale representasjonsoppgaver i u18/u23 EM og Nordisk Mesterskap. Distansene som vil bli prioritert i uttaksløp nasjonalt, er derfor hovedsakelig de som er i det internasjonale EM programmet, og der NPF mener vi har utøvere som har best muligheter for å klare kravene. VEDLAGT FØLGER UTTAKSKRITERIENE FRA NPF. SE "Les mer" nederst i høyre hjørne (Artikkel foto Christine Juul)

Les mer
[VEILEDNING] Aktuelle tema og linker. F.eks. til Sponsorer eller Grasrot.