Strand Kajakk Klubb ble stiftet 28. februar 1936. Klubben ligger fint til ved utløpet av Holtekilen med gode treningsforhold skjermet fra vind og båttrafikk. Vi er i ca 600 medlemmer og en av landets mest aktive klubber. Hovedaktivitetene er flattvann konkurranse og turpadling, samt kajakkpolo.

Strand KK ønsker å legge tilrette for et så bredt padlemiljø som mulig for konkurranse, tur og mosjonist padlere i alle aldre. Hovedsatsingen er likevel på konkurransepadling med spesiell vekt på utvikling av yngre utøvere.

Klubben har et stort hjerte for barn og unge. Gjennom året er det en masse aktivitet på vannet og vi har nybegynnerkurs for barn med oppstart i midten av mai hvert år.

Hjertelig velkommen på besøk i Sarbuvollvn. 25 på Høvik. Klubbkontoret er foreløpig ikke bemannet, men vil bli det senere i sesongen. Vi tar imot henvend­elser eller spørsmål om medlemskap eller båtplasser på mail inntill videre.

Ellers er det i sesongen et yrende liv på ”brygga” hver eneste dag slik at det er alltid er noen å spørre om padling eller annet.

Vel møtt!

Mvh

Styret