Under er en oversikt over de ulike treningsgruppene for aldersbestemte klasser. Inndeling av gruppene tar utgangspunkt i alder, men tilpasses også i forhold til ferdigheter, erfaring og sosiale relasjoner. Målet er at alle de aktive padlerne i klubben skal ha et trivelig og sosialt treningsmiljø som er tilrettelagt for god sportslig utvikling.

Nybegynner:

Oppstart for nybegynnerparti er i mai hvert år. For påmelding til nybegynner trening trykk her: PÅMELDING

11-14 år

Treninger: mandag og onsdag kl 18-19:15

Trener: Joakim Jin Kurthi og Jarand Tønnessen Vangsnes

14-16 år

Fellestrening med trener 2-3 ganger i uken. I tillegg møtes gruppen flere ganger i uken for gjennomføring av dagens økt i henhold til felles treningsprogram.

Trener: Ellen Nesbø

Junior

Gruppen møtes 1-2 ganger daglig for gjennomføring av treningsprogrammet.

Trener: Lars Magne Ullvang

Senior

Klubbens aktive seniorpadlere følger individuelt tilrettelagte treningsprogrammer, og får supplerende støtte fra klubbens trener.

Trener: Lars Magne Ullvang

 

Andre grupper:

Master

Klubben har en engasjert og aktiv Masters gruppe. Her er det tidligere VM og OL medaljører, og nivået er høyt. Treningene foregår som regel som intervalltrening i Holtekilen og Koksabukta. 

Turpadlergruppa:

Nyopprettet gruppe våren 2023. Her møtes SKK turpadlere som har lyst til å padle tur og trening sammen med andre. Distanse og hastighet avtales ved oppmøte. Arenaen er "Vestfjorden".

Se egen Facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/633609768233507

Oppmann: Per Svartefoss: 41443790