JULEGAVE ?

JULEGAVE ?

Har du lyst til å gi et kajakkurs i julegave? Vi har satt opp de første to nybegynnerkursene i mai, og disse kan man melde på allerede nå. Klikk på "Les mer" eller på fanen "Kajaktiv" og velg ønsket kurs.

Les mer
LEDIGE STILLINGER

LEDIGE STILLINGER

Strand kajakklubb trenger ny daglig leder samt en aktivitetskoordinator. Den rette kandidaten kan bli vurdert opp mot begge stillingene og vi vil også vurdere å se på dette som én stilling. Vær tydelig i søknaden om du ønsker å bli vurdert opp mot begge stillinger og om du i tilfelle ønsker en kombinert stilling.

Les mer
GRATIS kontingent resterende del av 2023

GRATIS kontingent resterende del av 2023

Sesongen går mot slutt, og vi tilbyr nå gratis medlemskap i resterende del av året for nye medlemmer. Forutsetningen er at kontingent for 2024 innbetales nå. For å benytte dette tilbudet: SEND E-POST TIL POST@SKK.NO

Les mer
LEDIGE BÅTPLASSER UTE

LEDIGE BÅTPLASSER UTE

Klubben har noen ledige utendørs båtplasser til nye medlemmer. Medlemskapet koster 2.500 og betinger manuell innmelding og tildeling av plass. For innmelding i 4. kvartal er det gratis medlemskap ut kalenderåret ved innbetaling av neste års kontingent. For å benytte dette tilbudet, send e-post til post@skk.no

Les mer
PIZZAKVELD TIRSDAG 24. OKTOBER

PIZZAKVELD TIRSDAG 24. OKTOBER

Tirsdag 24. oktober kl. 1930 inviterer vi til klubbkveld på Strand KK, med sesongoppsummering, quiz og pizza. Alle SKK medlemmer og foreldre er velkomne. Påmelding i artikkelen. ("Les mer")

Les mer
[VEILEDNING] Aktuelle tema og linker. F.eks. til Sponsorer eller Grasrot.