NM lagbåt/Norges Cup 6

Publisert av Bjørn Are Øritsland den 27.09.23.
I helgen har det vært NM lagbåt/NC6, som SKK har arrangert på Årungen. Tusen takk til alle frivillige som stilte opp og gjorde dette til et flott arrangement!
Sportslig gikk det veldig bra for våre utøvere. Samtlige av våre padlere fra ungdom og opp til senior kom hjem med medaljer fra lagbåt-NM!
K4 200: Bronse Siver/Daniel/Brage/Michael
I tillegg var det en rekke gode løp for ungdom og eldre med resultater som ikke ga uttelling i form av medaljer, men som det er all grunn til å være stolte av!
I de yngre klassene ble det også padlet svært godt, med en rekke personlige rekorder i tillegg til noen debutanter som fikk padlet sine første løp:
G14: Aksel, Conrad, Zacharias og Sverre
Aksel fikk en sterk 4. plass på langløpet, 7. plass på 500 m og 9. plass på 200 m (pers), i tillegg til å vinne K4 500 m mix
Conrad fikk 8. plass på langløpet og 200 m (pers) og 10. plass på 500 m, i tillegg til 2. plass på K4 500 m mix
Zacharias fikk 10. plass på langløpet, perset på 200 m, og fikk 3. plass på K4 500 m mix
Sverre var nok motivert av å nylig ha blitt klubbmester sammen med Mikkel, og perset med over 10 sekunder på 200 m!
P14: Serina
200 m og langløp: 8. plass
500 m: 9. plass
G12: Falk og Sander
Sander perset på 200 m, og fikk 2. plass K4 500 m mix, i tillegg til sin første 500 m