Kajaktiv er Strand Kajakk-Klubbs kursvirksomhet. Kajaktiv tilbyr kurs for bedriftsidrettslag, grupper og enkeltpersoner. Medlemmer så vel som ikke-medlemmer. Kajaktiv kurs blir holdt av klubbens aktive utøvere, og ble stiftet i 2013 for å hjelpe klubbens aktive padlere sin økonomiske situasjon. Strand Kajakk-klubb har i flere år vært en av de største og mest suksessrike kajakk-klubbene i landet. Dette har nok rot i kajakk-klubbens possision i Sarbuvollveien 25 i Bærum, hvor vi har topp fasiliteter innendørs og utendørs. Den skjermede delen av indre Oslofjord er perfekt for aktive, morsjonister og rekreasjonspadlere.

Kajakkene som benyttes i kurset er stødige og gode, og passer godt for nybegynnere. De er også raske nok til at selv den drevne padler vil kunne more seg. Vi har i dag mulighet til å ha grupper på inntil 20 padlere per kurs. Etter å ha bestått kajaktivkurset vil dere få våttkort. Det er et bevis på at du har fått grunnleggende opplæring, og gir deg blant annet mulighet til å leie kajakk i hele Norge. Dette kurset vil gi deg en god intro til hvordan du kan ta vannet fatt på en sikker og trygg måte. Du vil få innføring i teknikk, hva slags utstyr som passer til deg og dine behov, og vi svarer med glede på alle mulige spørsmål dere måtte ha om padling.

Alle våre instruktører brenner for sporten, og gleder seg over å vise frem den nydelige idretten, som er og har vært en av de mestvinnende innen de olympiske sommerlekene i Norges historie..

Kontakt oss gjerne på: strandkajakkurs@gmail.com eller facebook og instagram kajaktiv.no

PÅMELDING