Nc3 Bergen

Nc3 ble et bra stevne for SKK padlerne!

Denne gangen hadde vi også med oss 8 helt ferske padlere i 12 og 14 års klassen som alle skulle delta på både NC3 og sommerleiren i Bergen påfølgende uke. En spent og ivrig gjeng, som fikk seg en litt lengre tur til Bergen enn det som var beregnet, da bussen vår fikk seg en uforberedt EU kontroll på veien! 

Vi har hatt mange pallplasseringen denne helgen og kan gratulerer utøvere med gode resultater både i senior, junior, ungdom og G14. 

Spesielt vil vi gratulerer utøveren i ungdomsmesterskapet, Gunnar Nydal Eide med sølv på K1 200m og bronse på K2 500m, Ella Jones med bronse på K1 500m og sølv på langløpet og Ida Sjursen med bronse K1 200m og sølv på både langløp og K1 500m. Disse tre, ble sammen med SKK padlerne Even Sevaldsen, Runa Brekke og Hedda Øritsland tatt ut til på ungdomslandslaget og skal til Nordisk Mesterskap i Sverige i august. Det er sterkt at så mange ungdomspadlere blir tatt ut fra en klubb og denne gjengen er så heldige å ha en veldige engasjert trener i Martin Minde, som også blir satt stor pris på av ungdommene selv.  Ikke minst,  Arne B, som gjør en fantastisk jobb med alle deltakerene fra de minste og opp til seniorene.

I senior herrer vant Morten Minde K1 5000 m, K1 500m og Martin Befring K1 200m, og i senior dame vant Aurora Hoffmann vant K1 200m og K1 500m. 

I junior vant Martin Heir B-finalen på K1 200m og K1 500m og en fjerde plass i junior K1 5000m

I G14 tok August Gislerud Rolfsen bronse både på K1 200m og i langløpet.

Vi hadde som nevnt flere ivrige nye deltakere dette stevnet, og de er strålende fornøyde med sine resultater og har de oppdaget gleden av å konkurrerer både i K1 og lagbåt. De har planlagt mange nye taktikker for neste stevnet, hvor flere av de har som mål å komme seg opp i smalere og raskere båter, så vi har mye å glede oss til i tiden fremover!

Strand ”Tiger” vant også klubbstafetten lørdag med Aurora, Biff, Even, Ida, Martin og Gunnar!


3 SKK padlere til EM

Mathias Hamar, Karl Andres Sletsjøe og Anna Sletsjøe er tatt ut til EM i marathonpadling i Bohjin i Slovenia 3-5 juli.

Mathis har fra tidligere  en bronse i K-1 u-23 fra 2013 og en bronse i K-1 senior fra 2014, han er nå tatt ut til K-1 senior herrer. Karl Andres er tatt ut til å padle K-1 U23 og han har tidligere tatt gull i både VM og EM i K-2 junior Herrer.

Arne B er lagleder for den norske troppen.

 


Rapport Strandpromenaden 2015

Årets promenade ble gjennomført av 52 glade padlere, etter en kort hvil på brygga fikk de servert hamburgere, kaker, vaffler, boller, saft og kaffe.

En strålende frivillig innsats skapte en flott ramme rundt løpet og mange store smil, vi gleder oss alt til neste år! Takk til alle som har bidrat! 

 

Norges Cup for lag

Uoffisielle resultater for Norges Cup for lag, etter 2 stevner:

1. Bærum, 1702 poeng

2. Strand, 1548 poeng

3. Oslo, 1423 poeng

4. Flekkefjord, 863 poeng

Etter første NC lå vi 174 poeng bak Bærum, og denne helgen kappet vi ned på forspranget med 20 poeng. 


Syvert Borge Saksvik og Mikkel Sjursen

Stevne debut for nye Strand padlere

Iskald vind, bølger og regn skremte ikke SKK`s yngste deltagere fra å stille til start i G12. Mikkel Sjursen og Syver Borge Saksvik padlet i helgen både K1 200 m, K1 500m, langløp og K4 mix, Olav Øritsland stilte også til start i G12 både på K1 200m og K1 500m. Thea Røsten og Hedda Talmoen Emanulsen stilte til start for første gang i P14, og padlet seg inn til henholdsvis 5 og 8 plass i A-finalen. Trym Danieldsen og Gard Frengstad, debuterte også i G14. 

Totalt hadde vi 31 padlere med på helgens stevnet og mange gode resultater som du kan se her:  http://www.okk.org/2015/06/01/tidsskjema-for-nc2-6-7-juni/


Moss inviterte til treningsamling

For andre året på rad inviterte Moss KK til en liten treningssamling for ungdom og G/P14, etter turløpet Vansjø rundt. Clive reiste ned lørdag morgen med 7 ungdom /G14 padlere, som alle stilte til start i Vansjø løpet. Ida, Ella, Runa, Elisabeth, August og Christoffer padlet alle 10 km`s runden i K2, mens Even padlet 22 km i K1.

Etter løpet inviterte Moss på pizza  og sosialt samvær før det var lagt opp til fellestrening lørdag ettermiddag. Skk padlerne overnattet på klubbhuset, før nye fellestreninger søndag formiddag.

Veldig hyggelig initiativ fra Moss og det var en fornøyd gjeng som kom hjem søndag ettermiddag!