Viktig informasjon til medlemmer

Hei alle sammen

Vi har glede av å kunne åpne garderober og dusj for medlemmer. Vi ber om at medlemmer overholder regler for hygiene og 1 meter avstand til hverandre i tråd med retningslinjer fra FHI. Her finner dere vilkår for bruk av fasiliteter.

Faste aktiviteter:

Mandager 17:00-18:00 Oppmøtetidspunkt for nye og eksisterende medlemmer som ønsker å padle sammen med noen. Det vil også være mulighet for å få teknikkhjelp fra en av klubbens aktive padlere i dette tidsrommet. Påmelding på stedet og betaling via vipps: 250kr for medlemmer.

Tirsdager 17:00-18:00 Informasjonstime, en ansvarlig i klubben vil være tilgjengelig for å hjelpe alle nye og gamle medlemmer med hva det måtte være.

Onsdager kl 18:00-19:00 Onsdagsrace, uhøytidelig konkurranse og trening for de som ønsker litt mer variasjon.

Torsdager kl 18:00 Turpadling, oppmøte på bryggen i forkant også avtales ruten/lengde ut fra vær og forhold

Oppdatering på maling av klubbhuset: Vi beklager arbeidene som har medført noe utfordringer den siste tiden, tidlig neste uke skal arbeidene være ferdige.

Dugnad lørdag 20.juni kl 11:00 Klubbens kajakker og området trenger litt kjærlighet, vi håper noen har litt tid å avse til å bistå klubben til reparasjon og vedlikehold av kajakker, klubbhus og brygger.

Mvh

Strand KK